2013/03/03

Extra II (osien 11 & 12 välinen aika)

Kaksi kuukautta sitten lupasin teille extran, joka käsittelisi edellisen ja tulevan osan välisiä tapahtumia, jotka todellisuudessa eivät olleet niin kummoisia. Suosittelen kaikesta huolimatta kuitenkin ainakin selaamaan tämän läpi, sillä tässä extrassa oleva tieto on aika oleellista tietoa jatkossa. Tarkoituksena ei ole mikään päivän komedia pätkä tai suuri draama episodi, vaan periaatteessa vain tylsä kuvakollaasi siitä, mitä ehti pelissäni tapahtua edellisen osan jälkeen. Ja taas kerran syvimmät pahoitteluni tästä viivästyksestä...


*****

Aloittakaamme siis siitä mihin viimeksi jäimme...

...eli Liamin syntymään. Poika syntyi todellisuudessa keskellä olohuonetta, vaikka osassa kovasti yritin toisin väittää. Mutta mitä sitä turhaan nyt sairaalaan mennä kun synnytys sujuu näinkin helposti ja ongelmitta!

Hymystä päätellen Zoey vaikuttaa nyt vihdoin ja viimein onnelliselta :)

Oikein...


...ja Väärin

Näin käy kaikille simieni lemmikeille ennemmin tai myöhemmin...

Sirun kanssa leikkimiseen ei ollut aikaa, mutta pihan hernekasviihmejutulle kyllä riitti seuraa.

Cake Time!

Liam Seyfried, kolmannen sukupolven ensimmäinen lapsi, jonka luonteenpiirteet eivät muistu mieleen yrittämälläkään. Hiusten ja silmien väri isältä, ihosta nyt ei voi olla 100% varma eikä vielä oikein kasvonpiirteistäkään.

Siru yritti tehdä tuttavuutta Liamin kanssa. Ei tainnut onnistua.

Supernaturalin mukana peliini iski myös zombie epidemia. Zombeja (kirjotetaanko noin?) tuppasi ilmaantumaan pihaan niin yöllä kuin päivälläkin, täysikuulla ja ilman. Onneksi olin hankkinut pihalle tuon hernekasviihmejutun pitämään zombiet loitolla :)

Yhtenä iltana pihaan sitten ilmaantui merkillisesti zombieksi muuttunut Meredith, jonka pyörryttyä hernekasviihmejutun takia annoin pienen muodonmuutoksen. Merkillisesti tämä kuitenkin oli eri Meredith, kuin se jonka olin kaupunkiin sijoittanut... Ilmeisesti naapurustossa liikkui siis kaksi Meredithiä. Toinen oli zombie ja toinen (se alkuperäinen) eli rauhallista perhe-elämää miehensä ja pienen poikansa kanssa.

 Pakko kyllä myöntää, että simssin zombiet olivat pieni pettymys... Trailerissa luvattiin yöllä liikkuvia ja aivoja syöviä olioita, eikä vain tylsiä edestakaisin äristen kulkevia ukkeleita. Missä se järki nyt on?


 Zoeylla oli kyky kulkea kehdon läpi...

 Liam, musikaalinen ahmatti.

Liamilla kävi valitettavasti samoin kuin monelle muullekin taaperolle pelissäni, eikä siis saanut Mielikuvitusystävä nukkea. Harmi sinänsä, olisin mieluusti kokeillut muuttaa sellaisen kerrankin oikeaksi... Ja sitten parittanut sen Liamin kanssa...


Zoey päätyi taas raskaaksi :) Ja maagisesti oppi taidon työntää kädet vatsansa läpi...

Liamin synnyttyä Zoey oli alkanut työskennellä musiikkialalla, mutta koska raskaana olevat eivät pysty töihin menemään, niin Zoey sai aikansa kuluksi opettaa Liamia. Ja Sirua, joka yhä kärsi seuran puutteesta...

Seyfriedien yhden omenapuun puutarha, joka sekin tuhoutui melkein heti jonkun zombien toimesta.

 Onneton pieni poika :(

Ja Zoeykin kärsi selkäkivuista... Onnetonta elämää.

Zoeyn hoitaessa Liamia Jape joko
a) työskenteli kotona tai töissä
b) siivosi perheen sotkuista tonttia
Siru sen sijaan oli alkanut kaivaa kuoppia pihamaalle mielenosoitukseksi.


Tässä välissä aloin sitten suunnitella jonkinlaista juontakin, mutta se nyt jäi kokonaan pois. Ehdin kuitenkin jo liittää tarinaan uuden hahmon, jonka aion vielä jatkossakin mukaan tunkea. Mutta siis, Meet Jamie Ewell!Zoey kävi myös tapaamassa rakasta sisartaan Cleoa, joka työskenteli parhaillaan lääkärinä ja Zoey päätti sitten kysellä tulevan lapsensa sukupuolta. Cleo veikkasi selvästikin tyttöä. Sijoitin Cleon muuten asumaan Starlight Shoresiin siinä toivossa, että olisin saanut seurata hänenkin mahdollista perhe-elämäänsä, jota kuitenkaan ei koskaan tullut. Kaikki Story Progressioninkin ilmoitukset koskien Cleoa olivat vain merkintöjä lemmikkien hankinnoista tai työstä. Cleosta tuli yksinäinen nainen jolla talo täynnä koiria ja kissoja...

Zoey maalasi erikoisen maalauksen, joka ainakin minua muistutti hieman tästä hahmosta:

Kukaan muu ei taida nähdä mitään yhteyttä, eihän?

 Kuten Cleo ennustikin, vauva oli tyttö! Luna Seyfried on kolmannen sukupolven toinen ja samalla viimeinen lapsi. Ensi sukupolvessa pitää olla sitten enemmän lapsia kuin vain kaksi...

 Synnytyksestä suoraan tuplasynttäreihin!

 Lunasta kasvoi täsmälleen samannäköinen kuin veljestään. Oikeasti, nämä kaksi ovat identtisemmät kuin Zoey ja Cleo!

Luna sitten taas onnistui saamaan Mielikuvitusystävän, mutta sekin menetettiin uudelleenasennuksen yhteydessä.

Zoey sai uuden tyylin! Vähän... Äidillisemmän? Kypsemmän? Paremman?

Vanhenemisen huonot puolet: Koulu ja Kotiläksyt.
 Jape päätti, että nyt kun lapsia ja siivottavaa oli enemmän, oli aika hankkia apua. Ja koska Jape ja Zoey molemmat toivoivat Bonehildaa (Luu-Liisa vain ei tunnu sopivalta), niin mikäs siinä muuta kuin ostamaan sellainen!

Nyt kun Liam oli vanhempi, niin Sirullekin riitti leikkiseuraa :)

Luna taas sai seuraa Bonehildasta, joka kotitöiden sijasta mieluummin leikitti ja hoiti perheen pienintä.

Zoey ei tosin näytä pitävän siitä...

Kasvoton mies... Vielä kun olisi valkoinen ja kalju niin sopisi sanoa Slenderiksi.

Liam eristäytyi muista Starlight Shoresin oudoista lapsista...

U OK Bonehilda?


Eivät zombiet aivan aivottomia kuitenkaan ole... Tämä viisas herra meni ja kokeili päästä sisälle ovikelloa soittamalla :D

Aamut Seyfriedien talossa...


Liam alkoi maalata äitinsä tavoin. Taiteellisuus selvästi kulkee suvussa...

Siru yritti tukehduttaa itsensä vinkuleluun.

Bonehilda why don't you do your work?!Myös esineiden/simien läpi pääseminen kulkee suvussa...

Zoey lähetti Bonehildan takaisin koppiinsa häpeämään sitä että tuhlasi kaiken aikansa Lunaan ja Siruun kotitöiden sijasta. Lisäksi Zoey oli ottanut lopputilin ja pystyi itsekin pitämään talon pystyssä.

Auts

Ja taas kahdet synttärit yhdellä iskulla! Tällä kertaa vuorossa Jape ja Zoey, jotka nyt hyvästelevät nuoruutensa ikuisuudeksi ja siirtyvät keski-ikäisiksi hölmöiksi.

Zoeysta Japen vanheminen oli maailman huvittavin tapahtuma...

Oikeasti! Käyttääkö noita hiuksia edes kukaan?!

Mielestäni ihan kelvollisen näköisiksi vanhenivat kummatkin. Kyllä aika rientää...

Tässä kohtaa järjettömän älykästä suunnitelmaani Liam olisi lähtenyt muualle opiskelemaan, koska ei viihtynyt kotikaupunkinsa koulussa muiden oppilaiden joukossa. Luna seuraisi veljeään heti kasvettuaan.

Ja koska lapsi ei tietenkään voi asua yksin tai elättää itseään niin tähän tehtävään palkattiin jo aiemmin mainittu Jamie. Sanoinhan että tunkisin sen vielä tarinaan mukaan!

Ja tähän kuvaan viimeisin osa olisi sitten loppunutkin...

*****

Onnittelut! Mikäli luet tätä, onnistuit selaamaan tämän extran ainakin jotenkin läpi. Kommentit piristävät tietysti aina päivääni, mutteivat ole pakollisia. Laskelmieni mukaan kuvia olisi pitänyt olla 114. Toivottavasti edes joku nautti tästä! Edes pikkuriikkisen...
Seuraavasta osasta: En osaa vielä sanoa mitään muuta kuin että rikoin läppärini viime syksynä ja sain sen vähän aikaa sitten korjattuna takaisin. Sims on asennettu, mutta ladatut keräämättä. Lisäksi on koulu, harrastukseni ja inspiraatiostahan se kaikki yleensä kiinni on, eikö totta? Yritän kuitenkin parhaani seuraavan osan suhteen!
Ainakin nyt tiedätte, mitä teiltä on jäänyt näkemättä ja olette toivottavasti paremmin perillä tämän hetken tilanteesta.
Vielä lopuksi edellisten osien otsikoiden kappaleet, jos joku on kiinnostunut:

(Otsikoiden 1-8 kappaleet löytyvät edellisen extran lopusta.)

Kiitos kaikesta ja toivottavasti jaksaisitte vielä odottaa seuraavaa kunnon osaa!


14 kommenttia:

 1. Tosi kiva aamun piriste :) Lunan hiuksiakin jäin katsomaan silmät suurina, muistatkos mistä löytyy?

  VastaaPoista
 2. Moi! Oikein mukava extra tähän väliin. :) Liam oli syötävän söpö taaperona, mutta hänen kasvaessaan lapseksi en nähnyt pojasta melkeinpä yhtäkään kunnon kasvokuvaa. :( Mutta varmasti yhtä söpis kuin taaperonakin!

  Hyvää lopputalvea!

  VastaaPoista
 3. Passionate, Kiitoksia! Hiukset täältä: http://paint-stroke.blogspot.ca/2012/11/retexture-butterfly-060.html
  Anonyymi, Kiitoksia sinullekin! Ja joo, aika samalta Liam näytti lapsenakin.

  VastaaPoista
 4. Hah, naurahdin moneen kertaan ääneen, vaikka pelkkä kuvaextra olikin... :D
  Olen kyllä aivan samaa mieltä zombeista. "Ei valittavia toimintoja"... olisin kyllä odottanut vähän enemmän. Mutta söpöt jatkajat Seyfriedin sukuun saatiin kyllä, niin lutusia molemmat :)
  Ainiin, ja mistä Zoeyn hiukset ovat peräisin?
  Innolla seuraavaa osaa odottaen!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, Mukava kuulla että pidit! Ja aivan täsmälleen samaa mieltä zombeista... En muuten ollut ihan varma kumpia Zoeyn hiuksia tarkoitit, aiempia vai myöhempiä, mutta tässä linkit molempiin (tai itse asiassa oletin sinun puhuvan noista myöhemmistä, mutta varmuuden vuoksi laitoin nyt molemmat):
  Aiemmat (hiukset pannalla): http://ageiha.livejournal.com/41185.html
  Myöhemmät (hiukset kiinni): http://beaverhausenx.tumblr.com/post/15487135099/i-like-this-one-but-i-wasnt-feeling-the-bow-so

  VastaaPoista
 6. Ihana ja hauska extra :) Luin tässä pari päivää sitten koko LC:n läpi ja tykkäsin tosi paljon! On myös hauska tällanen välijuttu. Lunalla on ihanat hiukset. Lähtevätkö Liam ja Luna siis pois Starlight Shoresista? Tulevatko Zoey ja Jape mukaan? Jamie on muuten tosi kaunis :) Bonehilda kammottaa mua... Odotan innolla seuraavaa osaa! :)

  VastaaPoista
 7. Ah, oon kuule ihan korviani myöten rakastunut tähän! Uskallatkin ikinä edes vihjata siihen suuntaan, että tämän LCn loru loppuisi.. Toivottavasti saat ilmeiseti kadonneen inspiraation takaisin, en malta odottaa seuraavaa osaa!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Mukava kuulla että tykkäät! (tarpeettomia vastauksia: kyllä & eivät) Ja kiitos kehuista!
  Fanny, iso kiitos! yritän tästä sitten mahdollisimman nopeasti saada sen inspiraation takaisin... (edellisen osan julkaisin viime syyskuussa, joten eiköhän olisi jo pikku hiljaa aika jatkaa)

  VastaaPoista
 9. Enpä taida olla kommentoinut tätä ekstraa, mutta silti olen lukenut sen muutamaan kertaan. :D Mielestäni Liamista tuli oikein suloinen poika, ja Lunakin on toodella suloinen! Toi luuliisa on kyl aika jännä :D

  VastaaPoista
 10. Hei, milloin uutta osaa? Huomasin vasta, että Zoeylla on Denisen silmät. (Okei anteeksi, olen aika hidas:D) Toivottavasti Denisen piirteet säilyvät suvussa, hän oli minusta kaunis:)

  VastaaPoista
 11. Kommentoin varmaan ekaa kertaa tätä tarinaa... Mutta Lunasta tuli tooosi söpö! Toi luuliisa on jotenkin kammottava, en antais omia simejäni sen käsiin D: Milloin jatkoa????? Jäin ihan koukkuun, kävisikö linkitys? :)

  VastaaPoista
 12. Coco, Tack!
  Anonyymi, Kiitos ja Kumarrus! uudesta osasta en osaa sanoa juuta enkä jaata, kun ei se sims vieläkään kiinnostaisi... Zoey on aikalailla kokonaan Denisen kopio (silmät, hiukset, kasvojen piirteet on kaikki peritty sieltä). Lunalla ja Liamilla on aikalailla Zoeyn kasvonpiirteet molemmilla, mutta sitten hiusten ja silmien värit on molemmilla taas Japelta.
  JulyEdith, linkitys käy, teenkin sen heti seuraavaksi! Tohon jatkamis kysymykseen vastasin muutama rivi ylöspäin ja jos simit mun käsissä elossa pysyy niin pysyy ne luuliisankin valvovien silmäkuoppien alla. Ja kiitoksia, Luna on ihana :)

  VastaaPoista
 13. Luin tän legacyn 9 ekaa osaa eilen illalla/yöllä, ja nyt nää pari viimestä, ja täytyy kyllä sanoa että vau. Oikeasti vau. Aivan ihana LC, mahtavaa löytää pitkästä aikaa tälläinen, johon rakastun oikein kunnolla! :) Simsisi ovat kauniita ja kivan persoonallisia ja kiva, kun käsittelet tässä niin paljon ystävyyttä, kun yleensä kaikki LC:t (omani mukaanlukien :D) käsittelee pääosin vaa romanttisia suhteita ja perhesuhteita :D Olet tosi taitava kirjoittamaan, tekstiäsi on miellyttävää lukea ja tapahtumat etenevät sujuvasti ja välillä yllättävästi, mikä on tietysti vaan hyvä juttu! :3 Ainoa mikä pisti silmään on se, ettet tee kirjoitus- tai tekstirakennevirheitä oikeastaan ollenkaan, mutta yhdyssanoissa on aika usein virheitä - ei se iso juttu ole, mutta yritin epätoivoisesti keksiä jotain rakentavaa kritiikkiä, mutta kun en keksinyt mitään :DD Toivon joka tapauksessa että tää jatkuis pian, tää extra oli hauska ja noi uuden sukupolven laset aivan syötävän suloisia! :3

  Ja ainiin, linkitän tän sun LC:n omaan blogiini, saa vastalinkittää ja jaksamisen/haluamisen mukaan lukaisemassa munkin simssepustuksia :)

  VastaaPoista
 14. Villasukka, heti ensimmäisenä: suuri kiitos kesäyöni piristämisestä! Ihana saada positiivista palautetta ja uudet lukijat ovat aina tervettulleita :) Yhdyssanat ovat aina ne yksi pikkujuttu, joissa teen virheitä ja siitä ovat huomauttaneet aikaisemmin niin lukijat kuin äidinkielen opettajatkin. Ystävyys on minulle ilmeisesti paljon helpompaa kirjoitettavaa, kuin romanttiset suhteet tai perhesiteet(suhteet). Toivoisin itsekin pääseväni pian takaisin jatkamaan, sillä edellisestä osasta on 8 kuukautta (jos ei extra 2 lasketa), joten pikku hiljaa olisi aika joko jatkaa tai sitten vain luovuttaa suosiolla. Myönnän, että olen tämän lc:n lopettamista harkinnut useammankin kerran, mutta tuntuu että se ei kuitenkaan ole se oikea ratkaisu, kun ideoita jatkolle kuitenkin vielä olisi, joskin inspiraatio yhä nukkuu jossain mieleni sopukoissa (puhun sekavia, anteeksi). Lisäksi olen hyvin kiintynyt 3. sukupolven lapsukaisiin... Ja tietysti moni lukija jaksaa kommenteillaan innostaa minua aina jatkamaan eteenpäin :)
  Vastalinkitän heti tämän kommentin kirjoittamisen jälkeen ja vilkaisinkin jo legacyäsi, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Lukemaan en juuri nyt saa itseäni patistettua (laiska kun olen), mutta lupaan kuitenkin tehdä niinkin, kunhan vaan saan siihen aikaa ja tarpeeksi energiaa.
  Joka tapauksessa, suuri kiitos kommentistasi ja taidan nyt lopettaa ennen kuin tämä kommentti muuttuu romaaniksi...

  VastaaPoista